My lord...

Nu brinner det fan i knutarna. Jag har gjort igen det som jag aldrig skulle göra igen. Skjuta upp läxor. FÖR NU BITER DE MIG DÄRBAK! och jag är hiskerligt kluven till att om jag ens ska gå dit... Hoppas inte Josefine är där idag (vi har delad uppgift) för då kan jag med gott samvete strunta i det. Eller ja.... gott och gott. Jag får stå upp mot Esse sen och det vill man inte.
Här på önnestad folkhögskola har jag märkt att jag får väldigt dåligt samvete om jag missar en lektion. Gentemot mig själv? vet inte. Det kan ju omöjligt vara för någon annans skull menar jag..


Jag måste verkligen gå ut och slänga soporna. Men då kan jag ju bli påkommen och utfrågad om dagens missade lektion! fanfanfan. Imorgon ska jag sköta mig, lovar.

Jag har ett gäng shyssta människor omkring mig som förstår. Och förstår de inte så accepterar de. Masse puss och kel till er alltså.

Nej, de två första säsongerna av Sex And The City ligger och avger en oemotståndlig dragningskraft såatte... vi säger väl så så länge.

Kommentarer
Postat av: Snooter

Jag är exakt likadan, jag skjuter upp alla läxor till det sista typ "Ja men det är två veckor kvar till inlämning, så jag kan göra annat nu" och så resonerar jag typ tills dagen D, då något skall lämnas in. Skitdåligt är det! Ja jävla Göteborg, ge Elin hennes man!

2008-12-01 @ 13:38:09
URL: http://ioana.blogg.se/
Postat av: McMoochiepoochie

Klart jag kommer imorgon, vi ska ju på infomöte och allt + jag saknar min sweetness McMootchipootch! Shit jag lär behöva skaffa nytt pass, jippi! inte..

2008-12-01 @ 13:40:39
URL: http://ioana.blogg.se/
Postat av: Shooter

visstellerhurvarför gör man så?? det enda man kan räkna med är ångest. Har panikläst och skrivit stödanekdoter om judendomens högtider... har nästan lite magont men jag ska gå dit nu och vädja till Esses goda att jag får vänta med redovisning tills josse är här igen. :(

Ja jävla göteborg... håller mitt älsk fånget och hindrar oss från att maka sweet love.

2008-12-01 @ 14:01:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0